Over ons

1963 was het jaar van de grote verandering in hoe we met energie omgingen. Vanaf dat moment verving gas het stoken op kolen en olie op grote schaal. Dat betekende ook dat er veel nieuwe gastoestellen ontwikkeld werden die geïnstalleerd en onderhouden moesten worden.

 

Nadat Wim Brouwer in datzelfde jaar 1963 Brouwer Installateur startte bestonden de werkzaamheden de eerste jaren daarna voornamelijk uit verwarming- en loodgietersklussen. In de loop van de tijd kwam daar dakwerk bij: loodwerk, zinkwerk en koperwerk en mastiek (teer) dakbedekking. Nadat mastiek verboden werd om nog te verwerken werd de dakbedekking vervangen door gebitumineerde dakbedekking en kunststof.

 

Anno 2019 helpt Brouwer Installateur haar klanten met een volledig aanbod van loodgieters- en dakwerkzaamheden: sanitair installaties, verwarming, dakbedekking en schoorsteenrenovaties. Verder doen we ook complete renovaties van badkamers en toiletten, inclusief het stuc- en tegelwerk. Deze werkzaamheden voeren we voornamelijk uit bij particulieren, maar ook bedrijven maken regelmatig gebruik van onze diensten.

 

Met onze jarenlange ervaring en vakkundige professionals hebben we al talloze projecten succesvol en naar tevredenheid afgerond. Dat zorgt ervoor dat deze klanten altijd weer bij ons terugkomen mochten ze een professionele installateur nodig hebben.

Op zoek naar een betrouwbaar, erkend installatiebedrijf? Brouwer Installateur!

Neem direct contact met ons op als u een loodgieter nodig heeft, werkzaamheden wil laten uitvoeren aan uw dak of aan de slag wilt met uw badkamer en toilet. We denken graag met u mee!