Verwarming

Cv-installatie

Een nieuwe cv-installatie brengt een flinke investering met zich mee, zeker wanneer u een cv-ketel en nieuwe radiatoren laat plaatsen. Een professionele, veilige en betrouwbare installatie is essentieel voor een aangename temperatuur in het huis en stromend, warm water. Een goed functionerende ketel zorgt er ook voor dat uw cv-installatie langer meegaat en beschermt tegen het vrijkomen van koolmonoxide. Brouwer Installateur is een gecertificeerd installateur. Dat betekent jarenlange ervaring en expertise om uw cv-installatie probleemloos en snel te installeren.

 

We installeren cv-ketels van de bekende merken Nefit en Remeha, leveranciers van de beste en meest betrouwbare ketels in de markt. Bij het installeren van een nieuwe ketel verwijderen we de oude ketel (inclusief rookafvoer!) en voeren we het materiaal af. Uiteraard testen we de nieuwe ketel uitvoerig op alle functionaliteiten en veiligheid. De cv-ketel wordt daarbij ook energiezuinig afgesteld zodat u ook bespaart op uw energiekosten.

Onderhoud cv-ketel en radiatoren

Periodiek onderhoud van uw verwarming is nodig zodat u het maximale rendement uit uw ketel blijft halen. Daarnaast minimaliseert u het risico op storingen en verhoogt u de veiligheid en levensduur van uw cv-ketel en radiatoren. We voeren onderhoud uit aan cv-ketels van Nefit, Bosch, Junkers, Radson en Remeha. Een onderhoudscontract afsluiten met ons is praktisch omdat u zo zeker weet dat uw verwarming grondig wordt gecheckt. Zit u liever niet vast aan een contract dan komen we uiteraard ook langs voor een eenmalige onderhoudsbeurt om uw cv-ketel te controleren.

 

Krijgt u onverhoopt toch te maken met een storing van uw cv-ketel dan kunt u deze in veel gevallen waarschijnlijk zelf verhelpen. Blijft de storing aanhouden neem dan direct contact op, we komen langs om de oorzaak van de storing te achterhalen en direct te verhelpen indien mogelijk. Moeten er onderdelen vervangen worden, dan kunnen die, zeker tijdens de wintermaanden, nog dezelfde dag worden geleverd en gemonteerd.

Op zoek naar een betrouwbaar, erkend installatiebedrijf? Brouwer Installateur!

Neem direct contact met ons op als u een loodgieter nodig heeft, werkzaamheden wil laten uitvoeren aan uw dak of aan de slag wilt met uw badkamer en toilet. We denken graag met u mee!