Schoorsteen renovatie

Waarom een schoorsteen renovatie?

Het belangrijkste antwoord op die vraag. Veiligheid. Een verouderde schoorsteen die gebreken vertoont of schade heeft opgelopen kan gevaarlijke situaties opleveren. Bijvoorbeeld de rook die vanuit de schoorsteen terug de kamer in komt kan koolmonoxide bevatten. Een lekkage in het rookkanaal die uitkomt in de gaskachel kan ook voor een hachelijke situatie zorgen en zelfs leiden tot een schoorsteenbrand. Heeft u het gevoel dat uw schoorsteen niet meer voldoet dan zetten de specialisten van Brouwer Installateur samen met u een plan op om uw schoorsteen op korte termijn te renoveren.

Schoorsteen renovatie door Brouwer Installateur

Wat kunt u van ons verwachten wanneer we met uw schoorsteen aan de slag gaan? Allereerst inspecteren onze experts de huidige staat van uw schoorsteen. Het is namelijk niet altijd nodig de schoorsteen volledig te vervangen, een gedeeltelijke renovatie is meestal voldoende om de schoorsteen weer te gebruiken. Denk daarbij aan het voegen van uw schoorsteen, het impregneren van uw schoorsteen om wateroverlast tegen te gaan of een gedeelte van het rookkanaal vervangen waar de schade zich bevindt. Voor elke situatie heeft de dakexpert van Brouwer Installateur een professionele en passende oplossing.

Op zoek naar een betrouwbaar, erkend installatiebedrijf? Brouwer Installateur!

Neem direct contact met ons op als u een loodgieter nodig heeft, werkzaamheden wil laten uitvoeren aan uw dak of aan de slag wilt met uw badkamer en toilet. We denken graag met u mee!