Sanitair installaties

Professionele ondersteuning voor uw sanitair

Installatie

 

Installeren van sanitair is niet eenvoudig. We raden dan ook aan dit altijd door een ervaren bedrijf als Brouwer Installateur te laten doen. U beperkt daarmee het risico op schade of lekkage tot een minimum en u heeft de zekerheid dat uw wastafel, bad, douche en toilet geïnstalleerd worden zoals u het wilt. Elke badkamer en elk toilet is uniek en vereist maatwerk voor een optimaal resultaat. Vandaar dat we altijd eerst samen met u afstemmen hoe u uw sanitair geplaatst wilt hebben, met deskundig advies over de mogelijkheden en beste installatie opties voor uw badkamer en toilet.

 

Onderhoud aan uw sanitair

 

Sanitair moet ook regelmatig onderhouden worden. Is de ruimte nog wel goed geïsoleerd, zijn de tegels op de badkamervloer nog wel waterdicht? Onze installateurs voeren een grondige check uit op het aanwezige sanitair en voeren onderhoudswerkzaamheden door mocht dat nodig zijn. Het is daarom nog handig met ons een afspraak te maken voor periodiek onderhoud. Daarmee voorkomt u dat er lekkages of andere problemen ontstaan met uw sanitair.

 

Sanitair reparaties

 

Mocht er onverhoopt toch iets stuk gaan of niet meer naar behoren functioneren dan zorgen we er uiteraard voor dat uw sanitair snel weer gerepareerd wordt om erger te voorkomen. Heeft het kapotte sanitair tot waterschade geleid dan wordt het grootste gedeelte van ons herstelwerk door de verzekering gedekt. Wij kunnen u op elk moment assisteren bij het claimen van deze schade. Is de schade zo groot dat het beter is een deel van uw sanitair te vervangen dan kopen we het sanitair voor u in en installeren we dit ook voor u. Zo kunt u binnen de kortste keren weer gebruik maken van uw wastafel, douche of toilet zonder dat het voor al teveel overlast heeft gezorgd.

Badkamer renovatie

Bij Brouwer Installateur hebben we jarenlange ervaring en expertise als het gaat om grondige badkamer renovaties. We weten als geen ander dat een volledige renovatie, waarbij veel sanitair gesloopt en vervangen moet worden, een ingrijpende klus kan zijn. Zeker wanneer het bestaande leidingwerk vervangen moet worden en de complete wand en vloer eruit gaan. Deskundig advies en een waterdicht plan zijn dan cruciaal om het project probleemloos te laten verlopen.

 

Een badkamer renovatie hoeft niet altijd een volledig nieuwe badkamer te betekenen. Het plaatsen van nieuw sanitair en het opnieuw betegelen van de badkamer kan het geheel er weer als nieuw uit laten zien. Het is daarom verstandig vooraf uw wensen goed met ons door te spreken. Wellicht zijn er slechts enkele badkamer aanpassingen nodig, zoals extra sanitair of nieuwe badkamertegels, om tot het gewenste resultaat te komen. De verbouwing gaat daarmee een stuk sneller en het scheelt u nogal in de kosten ten opzichte van een totale badkamer renovatie.

Op zoek naar een betrouwbaar, erkend installatiebedrijf? Brouwer Installateur!

Neem direct contact met ons op als u een loodgieter nodig heeft, werkzaamheden wil laten uitvoeren aan uw dak of aan de slag wilt met uw badkamer en toilet. We denken graag met u mee!