Loodgieters werkzaamheden

Leidingwerk

Aanleggen van nieuwe leidingen of het verplaatsen van een bestaand leidingnetwerk vraagt om vakmanschap. Moet er een nieuwe afvoer komen, heeft u nieuwe waterleidingen nodig of wilt u bijvoorbeeld een buitenkraan laten plaatsen, de specialisten van Brouwer Installateur weten precies hoe ze het leidingwerk voor u moeten verzorgen. Uiteraard helpen we u ook met het verleggen van bestaand leidingwerk of de afvoer wanneer er een nieuwe keuken of badkamer wordt geplaatst.

 

Heeft u last van een lekkende afvoer of komt er onbedoeld water uit een leiding? We lossen elk probleem met uw leidingwerk snel en professioneel op en zorgen ervoor dat elke reparatie netjes wordt afgewerkt. Wanneer we tijdens een reparatie constateren dat het leidingwerk slijtage vertoont of niet goed is aangelegd maken we in overleg met u een plan om uw leidingwerk in perfecte staat te herstellen.

Verstoppingen

Een verstopping in huis leidt tot veel ongemak. Een wc die niet meer doorloopt, een ontstopte keukenafvoer of water dat niet meer door het doucheputje wegstroomt, het is allemaal even vervelend. Een verstopping geeft in de meeste gevallen zoveel overlast dat het u wilt dat het probleem direct verholpen wordt. Bij Brouwer Installateur begrijpen we die noodzaak ook, daarom staan we altijd snel voor u klaar mocht u onverhoopt met een verstopping te maken hebben.

 

Heeft u in uw huishouden vaker last van verstoppingen dan is het raadzaam eens goed door ons naar uw bestaande leidingwerk te laten kijken. Afvoer en leidingen in de keuken zijn soms zo smal dat vet en etensresten snel tot een verstopping leiden. Een kleine aanpassing of vervanging van bestaande leidingen kan ervoor zorgen dat het water veel makkelijker wegstroomt en de kans op verstoppingen geminimaliseerd wordt.

Installatie en reparatie

Bij Brouwer Installateur hebben we de kennis en jarenlange ervaring in huis om elk soort installatie en reparatie voor u uit te voeren. Onze experts weten precies wat vakkundig loodgieterswerk inhoudt. Onderhoud aan uw cv-ketel, een verstopping die direct verholpen moet worden, installeren van nieuw sanitair of de reparatie van een verouderde leiding, u kunt voor elke loodgietersklus bij ons terecht.

 

● Cv onderhoud en reparatie
● Verstoppingen (afvoer, riolering, wc)
● Leidingwerk installatie, reparatie en vervanging
● Sanitair installatie en reparatie
● Dakbedekkingen installatie en onderhoud

Op zoek naar een betrouwbaar, erkend installatiebedrijf? Brouwer Installateur!

Neem direct contact met ons op als u een loodgieter nodig heeft, werkzaamheden wil laten uitvoeren aan uw dak of aan de slag wilt met uw badkamer en toilet. We denken graag met u mee!