Dakwerk

Vernieuwen van uw dakbedekking

Daken worden continu blootgesteld aan weersinvloeden die zorgen voor veroudering, slijtage en kleine schades. Een gemiddelde dakbedekking gaat ongeveer 20 tot 25 jaar mee. Ook al is het onderhoud nog zo goed geweest, op enig moment is uw dakbedekking toch echt aan vernieuwing toe. Wanneer de dakbedekking niet tijdig wordt vervangen kunnen er problemen ontstaan zoals lekkages of andere vormen van schade. De experts van Brouwer Installateur komen graag bij u langs om het dak te beoordelen en u te adviseren over de mogelijkheden van een nieuwe dakbedekking. Is de kwaliteit van de huidige dakbedekking nog in orde dan geven we aan wat de maximale resterende levensduur van uw dakbedekking is, zodat u daar rekening mee kunt houden.

 

Brouwer Installateur is met name gespecialiseerd in bitumen en kunststof dakbedekkingen, ideaal om platte en licht hellende daken mee te bewerken. Het materiaal is niet alleen voor onze installateurs handzaam en daardoor snel te leggen, bitumen en kunststof staan ook bekend om de lange levensduur vanwege hun duurzame eigenschappen. Verder is het ook perfect bestand tegen vocht en goed te isoleren. Wanneer we voor u aan de slag gaan met uw nieuwe dakbedekking nemen we uiteraard ook al het lood-, koper- en zinkwerk mee wat we op het dak tegenkomen.

Daklekkages

Een veel voorkomende locatie voor een lekkage is het dak. Deze lekkages ontstaan meestal door extreem weer, zoals wateroverlast of langdurig strenge vorst. Ook fouten in de dakconstructie kunnen lekkages veroorzaken. De oorzaak is voor u op dat moment minder van belang, u wilt gewoon dat de lekkage zo snel mogelijk verholpen wordt. Onze dakexperts komen direct bij u langs om de oorzaak van de lekkage op te sporen en het lekken te stoppen. Door meteen te reageren en de lekkage professioneel aan te pakken wordt verdere schade voorkomen.

 

Het is niet altijd eenvoudig te zien waar de lekkage precies vandaan komt. Zeker wanneer een lekkage zich net onder het dakoppervlak of in de gevel onder de dakgoot bevindt. Onze dakspecialisten maken gebruik van de nieuwste detectiemethoden om de exacte locatie van het lek vast te stellen. Op deze manier hoeft er waarschijnlijk niet gesloopt of gebroken te worden om de lekkage te vinden, wat aanzienlijk scheelt in de kosten. Het lek wordt vervolgens door ons gedicht en vakkundig afgewerkt, zodat er op die plek in ieder geval geen water meer onder het dak vandaan komt.

Op zoek naar een betrouwbaar, erkend installatiebedrijf? Brouwer Installateur!

Neem direct contact met ons op als u een loodgieter nodig heeft, werkzaamheden wil laten uitvoeren aan uw dak of aan de slag wilt met uw badkamer en toilet. We denken graag met u mee!